Bøger / skønlitteratur / roman

Myrdede sjæle


Beskrivelse


Tre mænd holder fælles 30 års fødselsdag. Det er en kæmpefest med over 100 gæster. Stine, en af gæsterne, bliver voldtaget, da hun går ud for at få noget frisk luft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 5. feb. 2018

Tre mænd holder 30 års fødselsdag. Det er en kæmpefest med over 100 gæster. Stine, en af gæsterne, bliver voldtaget, da hun går ud for at få noget frisk luft. Til læsere af krimier og thrillere.

Stine er til tre gange 30 års fødselsdagsfest. Der er mange mennesker og gang i den med musik, dans og masser af sprut. Stine bliver taget på af en fyr, der ikke forstår et nej, hun skælder ham ud og drikker herefter for meget, bliver dårlig og må udenfor. Udenfor bliver hun antastet af endnu en mand, der tilsyneladende bare vil hjælpe hende, men med aftenens tidligere episode frisk i hukommelse, afviser hun ham og slingrer væk, gennem et stisystem og hen til en bænk der ligger afsides. Her bliver hun brutalt voldtaget af en gerningsmand hun stort set ikke ser. Efter voldtægten søger Stine tilbage til festen, der er ved at slutte og da hendes veninder finder ud af hvad der er sket, tilkaldes politiet og opklaringsarbejdet går i gang.

En krimi, der ikke handler om opklaringen af mord, men om opklaringen af serie-voldtægt. Historien hænger udmærket sammen og holder spændingen fra start til slut.

Minder om thrilleren StjerneBos børn.