Bøger / faglitteratur / øvelser

Når kroppen siger fra : tag kontakten igen


Beskrivelse


Mange danskere er overbelastede, udbrændte og har svært ved at mærke sig selv og finde ro i en alt for travl hverdag. Er du en af dem? Så er der hjælp at hente her!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2021

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 26. nov. 2021

Mange danskere er overbelastede, udbrændte og har svært ved at mærke sig selv og finde ro i en alt for travl hverdag. Er du en af dem? Så er der hjælp at hente her!.

Forfatteren er fysio- og åndedrætsterapeut og desuden indehaver af firmaet "Den Intelligente Krop". I sin bog sætter hun fokus på, hvordan vi styrker samarbejdet mellem hovedet og kroppen, så vi bedre er i stand til at høre og handle på de signaler, kroppen hele tiden sender os. Der er nemlig en direkte forbindelse mellem den måde vi lever vores liv, og den måde kroppen har det. Her guides du til at arbejde med kroppens sansning, bevægelse, bindevæv og åndedræt, for derigennem at bygge kroppen kærligt op indefra. Igennem bogens 10 kapitler møder du masser af konkrete øvelser og tips, der også kan tilgås som lydfil eller video ved at anvende telefonens QR-scanner. Forrest indholdsfortegnelse og bagerst ordforklaring.

Anvendelig, overskuelig og inspirerende brugsbog, der formidler forfatterens omfattende viden på området på en letlæst og spændende måde. Bogen er praktisk orienteret og de mange øvelser er lette at gå til og fungerer godt.

Forfatteren står også bag Åndedrættet - stress, søvn og slankKan du klare alt?, hvori du kan du lære endnu mere om at bruge dit åndedræt som et redskab i hverdagen. I Kan du klare alt? : om følelser, følelseshåndtering og stress kan læse mere om stresspåvirkningens konsekvenser for krop og hjerneForfatteren står også bag Åndedrættet - stress, søvn og slank, hvori du kan du lære endnu mere om at bruge dit åndedræt som et redskab i hverdagen. I : om følelser, følelseshåndtering og stress kan læse mere om stresspåvirkningens konsekvenser for krop og hjerne.