Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Nedtælling


Beskrivelse


Fantasy. Jonathan vender tilbage til Darkside, da Blodarvefølgen starter og den farlige vampyr Vendetta er efter ham. Her venter et mysterium om et mærkværdigt ur på at blive opklaret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2010

af

af

Martin W Hansen

d. 15. juli 2010

Denne serie henvender sig til gyser- og fantasy-læsere fra ca. 10-12 år og opefter. Bogens flotte og letgenkendelige forside vil formidle sig selv til seriens fans.

Vi er nået til seriens næst-sidste del (4 ud af 5), og nu bliver den rigtigt spændende. Vi følger stadig drengen Jonathan, der egentlig er taget tilbage til Lightside for at bo hos sin far. Men så dør den gamle Thomas Ripper og Blodarvefølgen starter. Dette sætter et væld af begivenheder i gang og Jonathan hvirvles ind i endnu et spændende eventyr, der slutter i en "væmmelig" cliffhanger, så ventetiden til seriens afsluttende bind bliver ekstra lang. Sprogligt adskiller dette bind sig ikke fra seriens øvrige, og den er endnu en gang meget spændende. Et godt tilbud til dem, der kan lide det særlige victorianske fantasy-gys som denne serie står for.

De der følger Darkside-serien vil også kunne lide Michael Scotts Alkymisten og Chris Woodings Broderskabets forbandelse.

Det er endnu et godt bind i en allerede god serie. Denne gang slutter det med en næsten uudholdelig "cliffhanger", så det bliver svært at vente på det sidste bind. Det er en letlæst og spændende serie, der gør det let at anbefale den til de fleste større drenge og piger.