Bøger / faglitteratur

Networking - tør du lade være?


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2014

af

af

Mette Fersum

d. 10. juni 2014

Til dem der vil læse mere om networking i en lille overskuelig bog. Den vil være en oplagt begynderbog for dem der vil starte egen virksomhed eller arbejde med innovation, men alle kan have gavn af at læse i den, også offentlige virksomheder, som har brug for partnerskaber.

Det er en fortsættelse af hendes bog Networking - en professionel disciplin, 2011. Forfatteren er specialist i networking. Verden har flyttet sig, og der er større efterspørgsel på at lære og forstå, hvordan man uden at bruge for meget energi, kan skabe nye kontakter og forbindelser. Netværk er kommet for at blive, og det er en efterspurgt kompetence. Hun mener netværk handler om at give ud, og derefter modtage. Man skal opbygge synlighed og troværdighed, og først derefter kan man høste. Generelt er det en lille fin overskuelig bog med en stor mængde brugbare fif. Hun kommer kun meget lidt ind på netværk på de sociale medier, men til gengæld kan man faktisk lære en hel del om at blive en god netværker og skaffe gode kontakter. Det handler meget om smalltalk, kaffemøder, og visitkort. Ikke mindst viden om hvad der virker. Har man aftalt et møde, kan man til en start spørge "hvad kan jeg gøre for dig?", så er man i gang med networkning - og husk at se tilfreds ud!.

Der er bl.a. Networking - en del af min hverdag, 2011, af Carina Heckscher. Hun er en meget effektiv networker med succes, som hjælpe andre videre.

Det er en fin bog om networking. Let læst med mange simple redskaber til at komme i gang.