Bøger / faglitteratur / erindringer

Ørnen og kondoren : den sande historie om en uventet spirituel rejse


Beskrivelse


Jonette Crowley fortæller om sin spirituelle vækkelse og om en livsrejse, der både bringer hende vidt omkring i verden og fra forretningskvinde til medium for åndelige guider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 20. juli 2012

En slags spirituel selvbiografi om og af Jonette Crowley, der her beskriver sin livsrejse mod den spiritualitet, hun har i dag.

Jonette Crowley er vokset op i en katolsk familie, og er uddannet inden for handel. Det var overraskende for alle, ikke mindst hende selv, at hun var medie og kunne kanalisere viden fra fx White Eagle, der har budskab til os alle om vores måde at behandle jorden på. Hun er absolut velskrivende, og historien er en spændende livsfortælling, der nok handler om det spirituelle, men også om en kvinde, der skal træffe nogle valg, der ikke er spor nemme, og som går rigtig tæt på hendes selvforståelse.

Sonja Bruun og Dortea Berg-Jensen har begge udgivet biografier om deres åndelige vækkelser, omend denne er mere velskrevet og rummer flere dilemmaer.

En velskrevet biografi, der har hovedvægten på det spirituelle, men også fortæller om et menneske, der træffer nogle hårde beslutninger i sit liv. Hovedvægten er på forfatterens selvudvikling, men der er også meget spirituel viden at hente.