Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Ord : føl, læs, lær


Beskrivelse


Pegebog med rør og føl-effekter. Bliv bedre til nogle af hverdagens ord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 27. mar. 2018

To pegebøger med ord og dyr og masser af læring. Pegebøger for 0-2-årige.

I bogen "Ord" er der billeder af et ord på hver side, som er kendt og ofte oplevet i hverdagen - bold, pige og dreng, blomst, bil og meget mere. I "Dyr" er der forskellige vilde dyr, som måske er kendt fra zoologisk have, fx elefant, løve og næsehorn.

Begge bøger er i et lille format, der passer godt til de små hænder, der skal holde dem, og begge bøger er udført i hårdt pap og har tykke sider, hvilket er godt til de små læsere. Illustrationerne er enkle og let genkendelige. Der er et hævet område, som er udformet som et fingeraftryk, på alle illustrationerne, og her kan man mærke konturerne på papiret. Det gør, at der både er noget for synssansen og følesansen, når bøgerne læses.

Af andre bøger om samme emne kan nævnes Min pegebog - mine første ordMin rør og føl bog om ordMin lille bog om de første ord, Min rør og føl bog om ord og Min lille bog om de første ordAf andre bøger om samme emne kan nævnes Min pegebog - mine første ord, og Min lille bog om de første ordAf andre bøger om samme emne kan nævnes Min pegebog - mine første ord, Min rør og føl bog om ord og .Informationer og udgaver