Bøger / faglitteratur / rejseførere

På tur i Jane Austens England


Beskrivelse


Guide til byer og områder i England, der på forskellig vis har spillet en rolle i Jane Austens (1775-1817) liv, hendes romaner eller filmatiseringerne af dem.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2019

af

af

Stine Grabas

d. 3. juni 2019

En rejseguide, som bringer os rundt i Englands afkroge og skønne natur i Jane Austens fodspor. Bogen er for ægte Jane Austens fans, anglofile eller dem, som ønsker ny inspiration til deres Englandstur.

Bogen tager læseren med rundt til stederne i det georgianske England, som har haft betydning for Jane Austens liv, hendes romaner eller filmatiseringen af dem. Herresæder, landsbyer og parker bliver præsenteret i ét væk. Der er forslag til byvandringer, rejsetips samt kort over de vigtigste steder. Hvert kapitel er inddelt efter sted og har en historisk gennemgang, hvorefter der er forklaring på, hvordan du bedst kommer dertil. Der er medfølgende billeder undervejs og bagerst er der litteraturliste samt en oversigt over Jane Austens værker.

En god og deltaljeret rejseguide, som sætter fokus på andre og mindre seværdigheder. Der er masser af inspiration til at finde det gamle georgianske England eller til blot at finde nye steder at besøge.

Vores engelske husAutocamperliv og Autocamperliv er andre rejseguides, som giver inspiration til rejsen i EnglandVores engelske hus og er andre rejseguides, som giver inspiration til rejsen i England.


litteratursiden.dk

d. 5. sep. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 5. sep. 2019

Pak den blomstrede parasol og de lange kjoler i sarte farver, men pak let. Denne bog vil sørge for, at du kommer hjem med Jane Austens almengyldige og fantastiske kærlighedshistorier i blodet og kuffe...