Bøger / faglitteratur til børn

Pas godt på din hamster


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2018

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 20. feb. 2018

Læs om hamstere og marsvin og se de mange flotte billeder. Lær hvordan du holder dem som kæledyr, så de har det rigtig godt. Fra 9 år.

2 fagbøger i serien "Pas godt på..." om henholdsvis hamstere og marsvin. Bøgerne beskriver dyrenes udseende og opførsel, hvor man køber dem, hvilket foder og bure de skal have, hvordan deres pels passes og hvordan man leger med dem. Det bliver også forklaret hvordan buret gøres rent, og hvilke sygdomme dyrene kan få. Bøgerne har indholdsfortegnelse med kapiteloverskrifter, et stikordsregister samt henvisninger til andre bøger og hjemmesider. Illustrationerne er både fotos og tegninger i farver. Andre titler i serien handler om kat, kanin, hund og ørkenrotte.

2 letlæste fagbøger for alle som gerne vil læse om kæledyr. Teksten er enkel med tydelig typografi og illustrationerne er meget beskrivende og støtter teksten rigtig godt. Bøgerne kan også bruges som opslagsværk, og de formidler emnet meget fint på en underholdende og indbydende måde.

Der er flere bøger om både marsvin og hamstere. HamsterMarsvinHamsterMarsvin og Marsvin er andre meget letlæst fagbøger. I serien "Kæledyr" kan man også læse om begge dyr i og MarsvinDer er flere bøger om både marsvin og hamstere. Hamster og er andre meget letlæst fagbøger. I serien "Kæledyr" kan man også læse om begge dyr i Hamster og Der er flere bøger om både marsvin og hamstere. og Marsvin er andre meget letlæst fagbøger. I serien "Kæledyr" kan man også læse om begge dyr i og MarsvinDer er flere bøger om både marsvin og hamstere. Hamster og er andre meget letlæst fagbøger. I serien "Kæledyr" kan man også læse om begge dyr i Hamster og .