Bøger / faglitteratur / opskrifter

Permasund mad til din kloge krop


Beskrivelse


Om bæredygtig og vedvarende sundhed ud fra et fysisk og mentalt helhedssyn på kroppens skavanker i sammenhæng med kosten. Med inddragelse af egne erfaringer, patienthistorier, østens gamle helsevisdomme, kropsterapeutiske teknikker, nyere videnskabelige teorier, tarmsygdomme og fordøjelsesproblemer, diæter og fødevarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. dec. 2019

Permasundhed betyder bæredygtig, vedvarende sundhed og repræsenterer et fysisk og mentalt helhedssyn på kroppens skavanker i sammenhæng med kosten. For læsere, der ønsker at sætte sig godt ind i alternative og holistiske kost- og sundhedsprogrammer.

Forfatteren er uddannet massør og kranio-sakralterapeut med egen klinik, hvor kostvejledning også indgår. Hun inddrager egne erfaringer, patienthistorier, østens gamle helsevisdomme, kropsterapeutiske teknikker og nyere videnskabelige teorier som epigenetik og kvantefysik i sin gennemgang af bl.a. tarmsygdomme og fordøjelsesproblemer, diæter og fødevarer. Den sidste tredjedel af bogen består af madopskrifter med ingredienser, der ikke alle er så udbredte. Illustreret med tegninger og fotos.

Pæn og præsentabel bog, der kommer vidt omkring blandt kendte som mindre kendte terapiformer og diæter. Opskrifterne ser indbydende ud. Forfatteren baserer sig meget på selvstudier og har samlet en mængde interessant stof i relativt overskuelig præsentation, men man kan godt blive lidt betænkelig, når hun fx hævder at ketogen diæt kan behandle sygdomme som cancer og Parkinsons.

Kan læses som indledning eller supplement til Eva Lydeking-Olsens bøger om kost og helse. Også beslægtet med bøger om antiinflammatorisk kost og tarmproblemer samt titler som Din intelligente kropSundhedshåndbogenNår naturen helbreder, Sundhedshåndbogen og Når naturen helbrederKan læses som indledning eller supplement til Eva Lydeking-Olsens bøger om kost og helse. Også beslægtet med bøger om antiinflammatorisk kost og tarmproblemer samt titler som Din intelligente krop, og Når naturen helbrederKan læses som indledning eller supplement til Eva Lydeking-Olsens bøger om kost og helse. Også beslægtet med bøger om antiinflammatorisk kost og tarmproblemer samt titler som Din intelligente krop, Sundhedshåndbogen og .