Bøger / faglitteratur

Personlig handlekraft


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at gå på opdagelse i sin egen personlighed for at opnå større selverkendelse og derigennem skærpe sin personlige handlekraft.

Indhold

Den personlige handlekrafts DNA ; Tænd handlekraften - ambitioner ; Den nøgne sandhed om dig selv - selvindsigt ; Vil du se min smukke handlekraft - individuelle forudsætninger ; Føl dig frem - emotionel kapacitet ; Netværk dig til handlekraft - relationer ; Flyt dig! ; Coachingguide ; Sæt ild til din personlige handlekraft


Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 1. sep. 2008

Bogen er ikke kun for ledere, men for alle, der har et ønske om at udfolde sit potentiale personligt og karrieremæssigt det være sig på arbejdet, politisk eller for en mærkesag.

Forfatteren er erhvervspsykolog og arbejder bl.a. som coach for flere topledere, desuden har han stået i spidsen for Natteravnene siden etableringen i Danmark. Han har skrevet bøger om coaching, gruppepsykologi og - handlekraft. I sin bog leverer han en enkel model til forståelse af og arbejde med egen handlekraft. Handlekraft består af 5 ingredienser i et særligt forhold: "Din selvindsigt, dine individuelle forudsætninger og din emotionelle kapacitet er egerne i handlekrafthjulet, mens dine ambitioner samler egerne og sørger for at sætte hjulet i bevægelse. Det snurrer til gengæld lystigere og punkterer sjældnere, jo stærkere en krans af relationer, der omgiver hjulet." Bogen rummer desuden interviews med forskellige personer, der i offentligheden er kendt for deres virke og kraften bag det bl.a. klimaminister Connie Hedegaard. Endelig indeholder den guidelines til at arbejde med sig selv.

Mens forfatterens Handlekraft : kunsten at eksekvere, 2007 fortrinsvis er for ledere ligger nærværende titel i målgruppe tættere på fx 7 gode vaner, 1992 samt diverse coachingbøger, der er kommet de senere år.

Bredt henvendt bog om at styrke sin handlekraft. Bogen leverer en enkel, men effektiv model, guidelines til at arbejde med sig selv og eksempler i form at interviews med nogen, der har gjort det. Ikke kedelig læsning.


Jyllands-posten

d. 15. okt. 2008

af

af

Søren Kreilgaard

d. 15. okt. 2008


Berlingske tidende

d. 29. okt. 2008

af

af

Henrik Day Poulsen

d. 29. okt. 2008


Børsen

d. 19. sep. 2008

af

af

Steen Hildebrandt

d. 19. sep. 2008


Berlingske nyhedsmagasin

2008, nr. 36

af

af

Henrik Day Poulsen

2008, nr. 36