Bøger / faglitteratur / rejseførere

Pilgrimsfærd i Danmark : vandreture på Hærvejen, Klosterruten med flere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 16. mar. 2020

Inspirerende bøger om henholdsvis rekorder og pilgrimsruter i Danmark, med fokus på seværdigheder undervejs. For læsere der søger inspiration til oplevelser i Danmark.

"Danmark i rekorder" er en illustreret guide til 52 steder i Danmark. Stederne er udvalgt som rekorder, ældst, størst, højest, flest solskinstimer, højeste fyrtårn mv. Bogen er inddelt i landsdele startende i Nordjylland. Der er turforslag til hele familien og alle steder er beskrevet på 1-2 sider med en kort fortælling om stedets historie. "Pilgrimsfærd i Danmark" er en beskrivelse af og en guide til pilgrimsruter i Danmark, bl.a. Hærvejen, Klosterruten og Camønoen. Udover beskrivelse af selve ruterne er der også praktisk information om transport, overnatning, lokal turistinformation mv. Desuden er der kort med markering af seværdighederne undervejs. Forfatteren er manden bag Margueritruten.

Rigtig gode og meget anvendelig bøger. Begge er rigt illustreret med flotte farvebilleder og et superoverskueligt layout, der gør dem meget lette at anvende og orientere sig i. Det er perfekte makkere hvad enten man vil på pilgrimsvandring i Danmark eller køre landet rundt med sin familie. Med indholdsregister.

For mere inspiration til oplevelser i DanmarkVandreture i Danmark kan med beskrivelse af 4.000 oplevelser, historie, kultur og natur anbefales. Vil man vide mere om vandreruter, kan man supplere med Vandreture i (Legind), der beskriver mere end 100 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, SjællandFor mere inspiration til oplevelser i Danmark kan Danmark med beskrivelse af 4.000 oplevelser, historie, kultur og natur anbefales. Vil man vide mere om vandreruter, kan man supplere med (Legind), der beskriver mere end 100 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland.