Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Poetry


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


12 strikkedesigns til den moderne kvinde: kimono, sweatre, halstørklæde, cardigans, frakke, halsrør, taske, bluse og nederdel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 26. feb. 2016

Med 12 strikkedesigns til den moderne kvinde giver bogen her masser af beskæftigelse til strikkere med en vis erfaring.

En kimono, to sweatre, et halstørklæde, en kjole, to cardigans, en frakke, et halsrør, en taske, en bluse og en nederdel er de strikkemodeller, som Sanne Fjalland her har designet og samlet. Forrest i bogen præsenteres alle designs på helsides fotos, mens de efterfølgende strikkeopskrifter ledsages af små fotos, tegninger og diagrammer. Bogen indeholder ingen instruktioner i teknikker udover dem, der er nævnt i de enkelte strikkeopskrifter. Garnmaterialerne er fra Isager. Sanne Fjalland har været strikkedesigner siden 2003, men dette er hendes første bogudgivelse.

De 12 designs varierer i forhold til teknikker og mønstre samt udtryk, så de fleste kvinder vil her kunne finde noget, der passer ind i deres garderobe. De enkelte designs er stilrene, og der er mange flotte detaljer.

Der findes en lang række strikkebøger, som også fokuserer primært på opskrifter fx Annette Danielsens I skovens dybe, strikke roBlue notesGrey days, 2015, samt Susie Haumanns Blue notes, 2014, og Grey days, 2013Der findes en lang række strikkebøger, som også fokuserer primært på opskrifter fx Annette Danielsens I skovens dybe, strikke ro, 2015, samt Susie Haumanns , 2014, og Grey days, 2013Der findes en lang række strikkebøger, som også fokuserer primært på opskrifter fx Annette Danielsens I skovens dybe, strikke ro, 2015, samt Susie Haumanns Blue notes, 2014, og , 2013.