Bøger / faglitteratur

Produktivitet, arbejdsglæde & engagement : din kommunikation er nøglen


Beskrivelse


Om hvordan man opnår arbejdsglæde og forøger sin værdi i virksomheden ved at bidrage til andres arbejdsglæde. Det handler om, hvad man kommunikerer, og hvordan man gør det. Bogen præsenterer redskaber til at håndtere uundgåelige konflikter konstruktivt og forhindre unødvendige konflikter i at opstå.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 30. okt. 2014

En bog om kommunikation og konflikter på arbejdspladsen, henvendt til medarbejdere i alle aldre.

Forfatteren har i 2008 taget en coachuddannelse, og syntes da han var færdig, at der manglede en bog om hvordan man ændrer sin kommunikation på arbejdspladsen, og skaber bedre relationer. Del 1. handler om de mange produktionsgevinster, der ligger i at forbedre kommunikationen i danske virksomheder gennem arbejdsglæde. Hvis vi forbedrer vores kommunikation kan vi ikke undgå at forbedre vores relationer. Vi skal fjerne os fra brok, og være bevidste om vores rolle som kollegaer og medarbejdere. Del 2. handler om at konflikter, og måden vi får dem løst på, og om ikke at feje ting ind under gulvtæppet m.m. Del 3. handler om effektiv feedback og hvordan man forbedrer en dårlig relation til en kollega eller chef.

Bogen er skrevet i et enkelt sprog, hvilket er det gode i denne bog. Der er ikke noget nyt ift. andre titler, og den er ikke uddybende. Til gengæld er de råd, han kommer med, meget simple og enkle og lige til at føre ud i livet. Det er en lidt en opsang til at få arbejdsglæden tilbage, og brokke sig mindre og tage ansvar, når det sker.

Happy hour fra 8 til 16Mød konfliktenSocial intelligens, Mød konflikten, Social intelligens er titler forfatteren selv nævner, og som er andre gode bud på titler om arbejdsglæde, men også om konflikthåndteringHappy hour fra 8 til 16, , Social intelligens er titler forfatteren selv nævner, og som er andre gode bud på titler om arbejdsglæde, men også om konflikthåndteringHappy hour fra 8 til 16, Mød konflikten, er titler forfatteren selv nævner, og som er andre gode bud på titler om arbejdsglæde, men også om konflikthåndtering.


Børsen

d. 22. apr. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 22. apr. 2015