Bøger / faglitteratur

Prologen - første etape i enneagrammet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Sammenfatter de 9 øvrige binds eksemplificerede beskrivelser af hver personlighedstype i dette psykologisk-analystiske værktøj til selv- og relationsforståelse på arbejdspladsen og privat. Bogen giver en kort introduktion og beskriver baggrunden for systemet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2012

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 13. dec. 2012

Introduktion til enneagramsystemet for psykologisk bestemmelse af personlighedstyper. Systemet anvendes både privat og i erhvervslivet for at skabe velfungerende medarbejderteams. Bogen kan læses uden særlige forudsætninger.

Forfatteren er underviser og medudvikler af NLP Husets enneagram-metode. Hun gennemgår baggrunden for dette værktøj til analyse af de 9 personlighedstyper, man arbejder med. Når man kender sin type, opnår man større forståelse for sig selv og sine relationer, såvel privat som i arbejdslivet, og kan minimere kommunikationsproblemer. Bogen har en overskuelig opsætning og tydelig skrifttype. Den når i kort form rundt om emnet og er tænkt som en introduktion, men kan også anvendes som opslagsbog hvis man i forvejen er bekendt med enneagrammet.

Bind 10 i serien Enneagrammet - typen om typen. De øvrige 9 bind beskriver hver sin personlighedstype ved at repræsentanter for typen fortæller om egne erfaringer og erkendelser. Der er især gennem de sidste ca. 5 år kommet en god håndfuld bøger om enneagrammet, med overvejende fokus på coaching og teambuilding på arbejdspladser, men systemet kan sagtens også anvendes til selvforståelse i privatlivet.

10. bind i serien Enneagrammet - typen om typen, som sammenfatter de 9 øvrige binds eksemplificerede beskrivelser af hver personlighedstype i dette psykologisk-analystiske værktøj til selv- og relationsforståelse på arbejdspladsen og privat. Bogen giver en kort introduktion og beskriver baggrunden for systemet.