Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Quiz for de små. Bind 2


Beskrivelse


Quiz om alt fra dyr til tøj og tid i denne bog, der rummer over 700 spørgsmål i 6 forskellige kategorier. Til træning af sproglig opmærksomhed og viden om den nære verden. Fra 5-7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2021

af

af

Marion Tirsgaard

d. 8. okt. 2021

Quiz om alt fra dyr til tøj og tid i denne bog, der rummer over 700 spørgsmål i 6 forskellige kategorier. Til træning af sproglig opmærksomhed og viden om den nære verden. Fra 5-7 år.

Med over 700 spørgsmål fordelt på 6 kapitler kan du og dit barn quizze i emner som dyr, natur, tid, indkøb, mad og drikke. Kapitlerne har hver sin farve, som går igen i overskrifter og nederst på siderne. De mange spørgsmål har forskellige former, der træner den sproglige opmærksomhed som fx spørgsmål, hvor man skal lytte godt efter og spørgsmål, der sætter fokus på rim, mængder og sammensatte ord. Med kort indledning, der forklarer hvordan bogen kan bruges, illustrationer og letlæselig tekst. Der er ingen facitliste, men ved svære spørgsmål er svaret sat i kursiv. I samme serie findes Quiz for de små. [Bind] 1Quiz for de små. Bind 1.

Fin quizbog, der er centreret om barnets nære verden i valg af kategorier og som gennem forskellige former for spørgsmål, træner den sproglige opmærksomhed på en sjov måde. Spørgsmålene har varierende sværhedsgrader, så alle kan være med, og den kan både bruges til det enkelte barn, til grupper eller i klassesammenhæng. Bogen er let at læse og sat op, så den er let at overskue.

Ligner i layout og indhold Quiz for de små. [Bind] 1. Af andre quizzer er fx Sebastians store quiz om dyr 2, De små madquizzer og De små sangquizzer for 5-7 årigeQuiz for de små. Bind 1Sebastians store quiz om dyr 2De små madquizzerDe små sangquizzer for 5-7 årigeLigner i layout og indhold Quiz for de små. [Bind] 1. Af andre quizzer er fx , De små madquizzer og De små sangquizzer for 5-7 årigeLigner i layout og indhold Quiz for de små. [Bind] 1. Af andre quizzer er fx Sebastians store quiz om dyr 2, og De små sangquizzer for 5-7 årigeLigner i layout og indhold Quiz for de små. [Bind] 1. Af andre quizzer er fx Sebastians store quiz om dyr 2, De små madquizzer og .