Bøger / faglitteratur

Religion


Beskrivelse


Sættes fokus på verdens religioner, og hvorfra religionsbegrebet er opstået m.m.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2019

af

af

Merete Trap

d. 10. okt. 2019

"Min egen interesse for religion udsprang af kulturelle forskelle, jeg undrede mig over". Således skriver Jeppe Sinding Jensen i introduktionen til denne lille udgivelse om religion. Bogen er en del af forlagets serie "Tænkepauser". Til religionsinteresserede læsere.

Bogen består af en introduktion, efterfulgt at 4 kapitler med overskrifterne "Vilde spekulationer", "Hvad er tro?", "Symbolsk arbejde" og "Øjet i det høje". På disse sider sættes fokus på verdens religioner, og hvorfra religionsbegrebet er opstået m.m. Jeppe Sinding Jensen er lektor i religionsvidenskab ved Århus Universitet.

Dette er endnu en skøn, lille tænkepause med meget at lære, og meget viden at få, på ganske få sider. Bogen rummer en høj faglighed, samtidig med at den er nem at gå til, så på alle måder en vellykket udgivelse.

Kan sammenlignes med andre udgivelser i samme serie, her kan fx nævnes JesusPolitikens introduktion til religion. Hvis man gerne vil læse mere om religion, kan man kaste sig over en bog som Politikens introduktion til religion, som også giver et overblikKan sammenlignes med andre udgivelser i samme serie, her kan fx nævnes Jesus. Hvis man gerne vil læse mere om religion, kan man kaste sig over en bog som , som også giver et overblik.


Berlingske tidende

d. 19. nov. 2019

af

af

Eva Agnete Selsing

d. 19. nov. 2019


Kristeligt dagblad

d. 22. nov. 2019

af

af

Thomas Reinholdt Rasmussen

d. 22. nov. 2019


Religion

2020, nr. 1

af

af

Katerina Rørbæk Jakobsen

2020, nr. 1


Præsten

Årg. 110, nr. 7 (2020)

af

af

Lars Lindgrav Sörensen

Årg. 110, nr. 7 (2020)