Bøger / faglitteratur

Rigdom på alle planer


Beskrivelse


Guide til at opnå rigdom på flere planer med fokus på områderne personlig udvikling, helbred, arbejde, familie, venner og økonomi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Merete Trap

d. 6. nov. 2018

Rigdom er meget mere end økonomi. Rigdom kan også være et godt helbred eller et godt parforhold. Her er en guide til rigdom på flere planer. For læsere med interesse i spiritualitet og selvudvikling.

Bogen består af 16 kapitler med overskrifter som fx "De fem livsbeholdere", "Din underbevidstheds skjulte kræfter" og "Kroppens mysterium". Bogen afsluttes med et kapitel med selvanalyse. Forfatteren har valgt at fokusere på 5 områder indenfor rigdom: personlig udvikling, helbred, arbejde, familie og venner og økonomi. Herudover er der kapitler om fx planlægning, underbevidstheden og beslutsomhed. Selvanalyse kan fx være at spørge sig selv om, hvordan man håndterer negativitet. Ritazol Johansson er indehaver af Det Ukendtes Boghandel og har tidligere udgivet Clairvoyance & selvudvikling.

Denne udgivelse kan betragtes som en selvhjælpsguide udi et lykkeligere liv. Det kræver at læseren godtager præmissen omkring de alternative tilgange til emnerne. Hvis dette er på plads, fungerer bogen udmærket. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og afsnittet med selvanalyse spiller fint bold op ad de foregående kapitler. Der er mange af bogens råd der virker indlysende, hvilket kan få en del læsere til at bakke.

Kan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser om at finde rigdom, både økonomisk, men også på andre planer. Her kan fx nævnes en udgivelse som Mere energi.