Bøger / faglitteratur

Sammen på tværs af døden : en mor og hendes afdøde søn i samtale om det, der venter os


Beskrivelse


Gengiver en mors samtaler med hendes afdøde søn kanaliseret gennem forskellige medier. Her beskriver han livet efter døden, reinkarnation, de højere magters natur og selve meningen med livet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2015

af

af

Christine Christensen

d. 16. juli 2015

Hvad sker der når vi dør? Er det muligt for vores kære at kommunikere med os på tværs af dimensioner? En mors samtaler med hendes afdøde søn, der vil interessere spirituelt søgende og pårørende, der selv har mistet et familiemedlem.

Er livet mere end det, der rummes i den begrænsede virkelighed vi opfatter med vores 5 sanser? Det spørgsmål må læge Elisa Medhus stille sig selv, da hun efter sin søn Eriks selvmord fortvivlet opsøger et spirituelt medium. Erik fortæller hende at døden ikke er en afslutning, men en ny begyndelse, en tilbagevenden til vores eksistens. Gennem en række samtaler med Erik, kanaliseret gennem forskellige medier, beskriver han livet efter døden, reinkarnation, de højere magters natur og selve meningen med livet. Samtalerne deler Elisa Medhus på sin populære blog "ChannelingErik".

En meget personlig beretning om en mors sorg, sorgbearbejdelse og "mødet" med sin søns sjæl der giver hende et nyt formål med livet. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og på trods af de til tider ret filosofiske og abstrakte emner de to diskuterer, ikke svær at forstå og relatere til.

Der findes mange bøger om medier og kontakten med afdøde. Denne er speciel fordi det er "samtaler" mellem mor og søn og altså ikke et medie, der beskriver sit møde med afdøde. Den filosofiske tilgang findes dog også i andre mediers bøger fx Englehviskeren af Kyle Gray, der får det meste af sin information fra højere magter.