Bøger / faglitteratur

Sexnumre


Beskrivelse


Udførlig guide om sex: Om kroppens 11 erogene zoner, sex-accessories, sexlege, madopskrifter der forfører, sex på film og cybersex.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lis Pedersen

2007

Bogen henvener sig til par/personer, der trænger til lidt fornyelse i sexlivet og kan som idekatalog bruges af alle, mænd og kvinder solo og par, men ikke som bøsser og lesbiske.

Forfatteren er sex- og parforholdsekspert, er redaktør af Scarlet, engelsk sexblad for kvinder og optræder bl.a. i BBC News. Titlens sexnumre ses i indholdet, hvor man fx har et afsnit: 5 iskolde sextrick. Hver del har et tal for måder/metoder. Anatomien beskrives detaljeret, erogene zoner, stillinger, onani, erotisk mad, hjælpemidler, sex i det fri, kama sutra, s/m, analsex. Hvert afsnit har små huskesedler med fx kælenavne og slang for det pågældende emne. Der er stregtegninger, som ikke kan støde nogen, men de formidler budskabet fint.

Der er rigtig mange bøger, der vil hjælpe os til et bedre sexliv. Den nyeste sammenlignelige er Superhot sex, 2007, som også leverer tips til et mere nuanceret sexliv for både enlige og par og med samme brede tilgang til emnet.

Som en allround sex-bog er det en god inspirationskilde for heteroseksuelle. De mange forskellige tips beskrives på en ligefrem måde, let for enhver. Alt i alt en anvendelig bog om emnet, som kan supplere eller afløse ældre bøger om emnet.


Bogmarkedet

Årg. 153, nr. 11 (2007)

af

af

Jannik Lunn

Årg. 153, nr. 11 (2007)