En tragikomisk roman om hverdagslivet og indvandrermiljøet i en betonforstad til Paris. Formatet er lille og forsiden iøjnefaldende. Kan læses af unge eller voksne.
Handlingen finder sted i en betonforstad til Paris omkring kiosken/baren Balto. Barens ejer findes myrdet og en række vidner indkaldes til afhøring. Historien fortælles på skift af vidnerne, som har deres daglige gang omkring Balto og deres portrætter sammenstykkes bid for bid. Man møder de unge 2. generationsindvandrere, den arbejdsløse far, den racistiske gamle barejer m.fl. På overfladen en satirisk krimi, på et andet plan en socialrealistisk miljøskildring af indvandrermiljøet i de parisiske forstæder. Guéne har et direkte sprog fuld af slang og serverer historien med satiriske, overdrevne personskildringer. På trods af den sorte humor og karikaturen, gemmer der sig noget trøstesløst og virkelighedsnært under overfladen. Faïza Guéne er selv opvokset i en forstad til Paris og har en algerisk baggrund. Hun debuterede som 19-årig og har udgivet tre romaner, som alle er udkommet på dansk.
En original roman i kraft af sit genremix og Guénes særlige sprog. Den kan bedst sammenlignes med hendes øvrige forfatterskab som også kredser om temaerne integration, identitet, hverdagslivet i forstæderne og familieforhold: Kiffe, Kiffe i morgen, 2010 og Hvor drømmene vender, 2011.
Et anderledes socialrealistisk portræt af indvandrermiljøet i en parisisk forstad.