Bøger / øvelser

Sjælens stemme


Beskrivelse


Stemmehealing er en healingsmetode inspireret af maorikvinderne. Ved at sætte lyd på kan man bringes i kontakt med indre energier og frigøre helende kræfter. Der arbejdes med chakraer, kraftdyr, nær- og fjernhealing.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2009

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 5. mar. 2009

Mennesker der interesserer sig for alternativ behandling og healing får inspiration til en ny metode, som ikke før er beskrevet på dansk. En vis forhåndsviden om det alternative vil være en fordel.

Den danskfødte forfatter bor i New Zealand og har hentet sin inspiration til stemmehealing, også kaldet soul voice eller sounding, fra maorikvinderne. Ved at sætte lyd på kan man bringe sig selv i kontakt med sit indre, med energierne og frigøre helende kræfter som også kan hjælpe og helbrede andre. I teksten forekommer teori, øvelser og forskellige menneskers erfaringer og kommentarer blandet i et flow. De enkelte tekstelementer er sat med forskellig skriftstørrelse eller markeres med en vignet, så man ved gennembladring kan finde fx øvelserne. Bogen har ikke stikordsregister, kun kapitelopdeling. Der arbejdes med chakraer, kraftdyr, nær- og fjernhealing m.v. og bogen er henvendt til viderekomne uden at være vanskelig at læse. Ill. med sorthvide fotos.

Emnet, eller noget lignende, er kun sparsomt beskrevet på dansk, men der findes Blå lyd af Bolette Schiøtz, 1997. K.S. har ikke skrevet andre bøger.

Ny inspiration til healerfolket og andre, der arbejder med alternative behandlingsmetoder. Dansk-new zealænder deler ud af sine erfaringer med lydhealing og brug af stemmens kraft til helbredelse og frigørelse af krop og sjæl, dels egen men især andres. Bogen er bedst egnet for den, der i forvejen har en vis erfaring med det alternative.