Bøger / faglitteratur / jubilæumsskrifter

Skønhedens hotel : Hotel Pro Forma - et laboratorium for scenekunst


Beskrivelse


Udgivet i forbindelse med Hotel Pro Formas 30 års jubilæum.


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2015

af

af

Per Månson

d. 6. nov. 2015

Videnskabsfolk indenfor blandt andet dramaturgi og æstetik skaber gennem denne antologi en analyse af det danske performanceteater Hotel Pro Forma. For studerende på æstetiske fag samt scene- og billedkunst.

En række bidragydere belyser forskellige sider af Pro Formas forestillinger samt undersøger teatret som fænomen. Bagest gennemgår teatrets kunstneriske leder, Kirsten Delholm, samtlige forestillinger i kort form.

Det er en faglig meget velfunderet bog på et højt akademisk niveau.

Fra 1998 til 2010 er der udgivet tre bøger om Hotel Pro FormaHotel Pro FormaOperation Pro Forma: , og Operation Pro Forma, hvor denne bog ifølge forfatterne præsenterer en anden refleksivitet i lyset af den stadige udvikling af både scenekunst, teaterkultur og teatret selvFra 1998 til 2010 er der udgivet tre bøger om : , og Operation Pro Forma, hvor denne bog ifølge forfatterne præsenterer en anden refleksivitet i lyset af den stadige udvikling af både scenekunst, teaterkultur og teatret selvFra 1998 til 2010 er der udgivet tre bøger om Hotel Pro Forma: Hotel Pro Forma, Hotel Pro Forma og , hvor denne bog ifølge forfatterne præsenterer en anden refleksivitet i lyset af den stadige udvikling af både scenekunst, teaterkultur og teatret selv.


Politiken

d. 22. nov. 2015

af

af

Anne Middelboe Christensen

d. 22. nov. 2015


Teater-et

Nr. 173 (2016)

af

af

Anne Liisberg

Nr. 173 (2016)