Bøger / faglitteratur / kogebøger

Slank & rask : har du diabetes, eller vil du undgå at få det?


Beskrivelse


Opskrifter på retter der er velegnede for personer der har diabetes type 2 eller har udviklet svær overvægt. Til alle opskrifter er der et skema med kalorieberegning og afkrydsningsskema i henhold til De Danske Vægtkonsulenters kostprogram.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 2. feb. 2012

Opskrifter og kalorieberegning fra vægtvogterne.

Inge Kauffeldt skriver kogebøger til vægtvogterne, og har gjort det i flere år. Det er blevet til rigtig mange med afvekslende temaer. Der indledes med lidt om det enkelte emne, dernæst noget generelt om slankemadlavning. Så er der en række opskrifter, delt op på dagens måltider. Bagerst kalorieberegner og afkrydsning efter vægtvogternes system. Opskrifterne anvender ofte produkter med DDV mærkning, og andre lignende produkter. De virker lidt kedelige.

Der er som nævnt kommet en helt række kogebøger fra DDV, alle skåret over samme læst. Gennem de senere år er der kommet mange kogebøger med slankekost og diætmad, mange af dem med mere kreative og brugbare opskrifter end disse. Omvendt vil der altid være efterspørgsel på kogebøger fra DDV, og der er fortsat mange der følger denne diæt.

Lidt kedelige opskrifter, og jeg tror ikke, der vil være mange uden for DDV-kredse, der vil finde dem interessante.