Bøger / faglitteratur / spiseguides

Smag på Thailand : en rejseguide for madelskere


Beskrivelse


Guide til Thailands meget forskellige spisesteder, fra restauranter til små gadekøkkener. Inddelt i fire regioner, Nord-, Nordøst-, Central- og Sydthailand, hvor de bedste spisesteder præsenteres, samt lidt om regionen og dens karakteristika indenfor madkulturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 18. sep. 2015

Guide til Thailands meget forskellige spisesteder, fra restauranter til små gadekøkkener. Kan bruges som inspiration både før og under ferien, er også til interesserede i Thailands madkultur.

Forfatterne har rejst Thailand tyndt og besøgt utallige spisesteder, hvilket denne bog er resultatet af. Lokale spisesteder, markeder og madkurser bliver anbefalet sammen med forfatternes gode råd til ferien. Bogen er delt op i fire regioner, nord-, nordøst-, central- og sydthailand, hvor de bedste spisesteder præsenteres, samt lidt om regionen og dens karakteristika indenfor madkulturen. Undervejs er der enkelte personlige portrætter af ejerne og lokale opskrifter. Bagerst er der sted- og madindeks.

En levende og forførende rejseguide, hvor man kommer tæt på det autentiske thailandske køkken. De mange flotte billeder gør bogen til en fornøjelse og de personlige portrætter giver bogen en indsigt i kulturen, så den fremstår som mere end blot en guide. Det er ikke en traditionel rejseguide og da den geografisk favner et stort område, er i stort format og har få generelle informationer, er det tvivlsomt at man vil medbringe den på en ferie. Den kan bruges som inspiration og til at orientere sig i inden afrejsen.

Der findes ikke andet der ligner denne til Thailand, men der er de traditionelle rejseguides Turen går til ThailandOplev ThailandVores New YorkVoilà Paris! og Oplev Thailand. Indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med fx Vores New York eller Voilà Paris!Der findes ikke andet der ligner denne til Thailand, men der er de traditionelle rejseguides Turen går til Thailand og . Indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med fx Vores New York eller Voilà Paris!Der findes ikke andet der ligner denne til Thailand, men der er de traditionelle rejseguides Turen går til Thailand og Oplev Thailand. Indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med fx eller Voilà Paris!Der findes ikke andet der ligner denne til Thailand, men der er de traditionelle rejseguides Turen går til Thailand og Oplev Thailand. Indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med fx Vores New York eller .