Bøger / faglitteratur til børn

Snydt igen!


Beskrivelse


Tips og tricks til at underholde, snyde og drille med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2016

af

af

Henriette Olesen

d. 8. feb. 2016

Så er der nyt til alle drillepinde. En bog fyldt med tips og tricks til at underholde og drille med. Bogen kan læses fra ca. 8 år, men yngre børn kan også lære nogle af de forskellige tricks.

I bogen er der samlet over 60 forskellige lege, gåder og fiduser til at underholde andre og sig selv med. Læseren kan for eksempel lære at gå på hænder, spise en flue og lave en snorefælde. Til de fleste tricks skal man ikke bruge andet, end hvad man kan finde i de fleste hjem såsom tændstikker, snor og lim. Forfatteren har tidligere udgivet en del andre bøger bl.a. en om papirbåde og julepynt.

Denne bog er fyldt med sjove ting, man kan lave for at drille. Nogle tricks er velkendte, og andre er ukendte, men alle kan laves næsten overalt. Der er mange idéer til forskellige narrestreger, man kan lave som underholdning. Et simpelt trick er at lime en mønt fast på fortovet, og så ellers grine ad de folk, der forsøger at få den op. De fleste børn vil synes disse narrestreger er sjove at lave enten med kammerater eller hjemme.

Forfatteren har tidligere udgivet Tricks, fiduser og narrestregerKunsten at trylle som minder meget om denne udgivelse. Ellers kan man sammenligne med Kunsten at trylleForfatteren har tidligere udgivet Tricks, fiduser og narrestreger som minder meget om denne udgivelse. Ellers kan man sammenligne med .