Bøger / faglitteratur

Sportsdirektøren


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Sportsdirektør Brian Holms (f. 1962) beretning om cykelholdet HTC-Highroads 2011-sæson med vintertræningslejre og forårsklassikere til højdepunkterne i Tour de France og VM og holdets opløsning efter Paris-Tours.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2012

af

af

Søren Brunbech

d. 20. juni 2012

Der er en stor og trofast skare af cykelsportsinteresserede, der kan få deres interesse næret af de mange tv-transmissioner fra de store cykelløb, og af gode cykelbøger som denne.

Brian Holm, tidligere professionel cykelrytter, fortæller, sammen med journalisten Tonny Vorm, om sit liv som sportsdirektør i det professionelle cykelmiljø. Vi følger ham gennem året 2011 i hans arbejde med cykelholdet HTC Highroad, fra træningssessioner på Mallorca og i Californien, til udvalgte forårsklassikere, Tour de France og frem til VM i København, der blev vundet af holdets stjernerytter englænderen Mark Cavendish. For nørderne er der meget interessant inside information at hente om livet som professionel cykelrytter, krydret med Brian Holms mange anekdoter og skrøner fra hans lange liv i cykelverdenen. Illustreret med en del gode cykelbilleder i farver.

Brian Holm skrev på egen hånd den personlige og meget læseværdige Smerten - glæden : erindringer fra et liv på cykel, 2002, og sammen med Jonas Nyrup Den sidste kilometer, 2009, om sin kamp mod en kræftsygdom.

En beretning om det barske liv på de professionelle cykelhold, underholdende fortalt af den tidligere cykelrytter Brian Holm, der i dag arbejder som sportsdirektør for forskellige professionelle cykelhold.


Berlingske tidende

d. 23. juni 2012

af

af

Jens Andersen

d. 23. juni 2012


Weekendavisen

d. 6. juli 2012

af

af

Klaus Rothstein

d. 6. juli 2012