Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik en bondegård med heste, grise, køer og får


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på 10 forskellige bondegårdsdyr fx. køer, heste og ænder. Herudover er der opskrifter på fx fugleskræmsel, forskellig dyremad som salat og gulerødder og også en opskrift på selve bondegården.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2020

af

af

Merete Trap

d. 4. maj 2020

"Heste, grise, køer og får. Hører til min bondegård". Sådan lyder sangen, og nu har du muligheden for strikke din helt egen bondegård incl. en større besætning. Bogen henvender sig til alle strikkeglade voksne.

Opskrifter på 10 forskellige bondegårdsdyr fx køer, heste og ænder. Herudover er der opskrifter på fx fugleskræmsel, bondegård, forskellig dyremad, som salat og gulerødder og også en opskrift på selve bondegården. Hver opskrift fylder ca. 2 sider med anvisninger og billeder. Bagerst i bogen er der afsnit med teknikker og et register. Bogen har farvefotos af produkterne.

Dette er en dejlig udgivelse, som vil kunne inspirere de fleste strikkere, med hang til små, finurlige figurer. Bogen rummer opskrifter på alt fra halmballer til en bondegård, samt et væld af fine, farverige fotos af de færdigstrikkede produkter. Opskrifterne er udførlige og tilgængelige omend det ikke er her du skal starte, hvis du er nybegynder. Her er mange timers strik og fornøjelse til fx bedstemødre til drengebørn.

I bogen Jeg en gård mig hækle vil75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, er der også mulighed for at lave sin egen bondegård med hænderne, det er blot hækling i stedet. Hvis man gerne vil strikke dyr, kan man også lade sig inspirere af 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strikI bogen Jeg en gård mig hækle vil, er der også mulighed for at lave sin egen bondegård med hænderne, det er blot hækling i stedet. Hvis man gerne vil strikke dyr, kan man også lade sig inspirere af .