Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikkede gaver : til hende, ham og dig


Beskrivelse


Opskrifter på strikkede gaver, f.eks. ponchoer, handsker, huer, kaffekandevarmer og benvarmere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2011

af

af

Ann Luther Petersen

d. 17. okt. 2011

Henvender sig til yngre, kreative kvinder, der som minimum er let øvede.

Strikkede gaver - til hende, ham og dig viser 12 opskrifter med sværhedsgrad fra let til øvet. Selv de lette vil nok være for udfordrende for en nybegynder, så jeg vil mene, bogen henvender sig til dem, der som minimum er let øvede. Opskrifterne er fra 6 forskellige designere og bogen har et ungt og moderne udtryk både i forhold til billeder og titler på opskrifterne, såsom "Til din nye jakke" og "Til en dårlig hårdag". Opskrifterne er bl.a. på en hue, benvarmere og et design til at holde kaffen i stempelkanden varm. I forordet henvises til forlagets blog og facebook-profil. En anden udgivelse fra samme forlag er 3-d hækling - med form, fylde og kant, hvor forfatter og forlægger Sidsel Sangild viser 12 hækleopskrifter. Sværhedsgraden angives ikke, men grundlæggende kendskab til hækling forudsættes. Opskrifterne er bl.a. på en poncho, en krave, sløjfe og hue.Forkortelser findes forrest.

Til samme målgruppe bl.a. Hæklede gaver - hurtigt, herligt, hæklet fra 2011 og På pinde og nåle fra 2009. Denne kan i øvrigt også anbefales til nybegynderen, da den indeholder hækle- og strikkeskole.

Spændende og nutidige opskrifter på strikkede og hæklede projekter, der ikke tager meget lang tid at lave. Oplagt for yngre, kreative kvinder, der som minimum er let øvede. Formatet gør udgivelserne nemme at have med i tasken, når man skal være kreativ, mens man er på farten.


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 1 (2012)

af

af

Pia Jean Martinussen

Årg. 47, nr. 1 (2012)