Bøger / faglitteratur

Styrk dit barn - matematik : 0.-3. klasse


Beskrivelse


Inspiration til forældre til at skabe et matematisk fundament med udgangspunkt i dagligdagen, børnenes univers samt forskellige spil og lege. Derudover fokus på at skabe matematisk selvværd hos børnene og på hvordan man som forældre bedst muligt kan hjælpe sit barn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. nov. 2016

To forældreguides skrevet henvendt til forældre, som gerne vil styrke deres barn i matematik i henholdsvis 1.-3. klasse og 4.-6. klasse.

Bøgerne inspirerer forældre til at skabe et matematisk fundament med udgangspunkt i dagligdagen, børnenes univers samt forskellige spil og lege. Derudover fokuserer bøgerne på at skabe matematisk selvværd hos børnene og på hvordan man som forældre bedst muligt kan hjælpe sit barn.

Det er to gode udgivelser, skrevet i et meget positivt og letlæseligt sprog, som danner god basis for at forebygge matematikvanskeligheder samt skabe en matematisk forståelse, som gør matematikundervisningen både sjovere og lettere.

Vil man læse mere om, hvordan man bedst hjælper sit barn med matematikken eller ønsker man yderligere hjælp til at forstå de regnings-metoder, man ikke selv lærte i skolen, kan man læse videre i titlerne Du kan regne med dit barnHjælp dit barn med matematikken og Hjælp dit barn med matematikken. Så er man godt klædt på til at styrke sit barn i matematikVil man læse mere om, hvordan man bedst hjælper sit barn med matematikken eller ønsker man yderligere hjælp til at forstå de regnings-metoder, man ikke selv lærte i skolen, kan man læse videre i titlerne Du kan regne med dit barn og . Så er man godt klædt på til at styrke sit barn i matematik.