Bøger / faglitteratur / snitmønstre

Sy med Liberty : de bedste mønstre til dig og dit hjem


Beskrivelse


Opskrifter i Liberty-stoffer på puder, gardiner, tasker, tæpper, forklæder, covers til gadgets mv. Med syskole og oversigt over Liberty-stofferne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 9. feb. 2012

Sy-bog til dem, der synes om Liberty-stofferne (og dem er der mange af), eller til dem, der gerne vil i gang med at sy til sig selv eller hjemmet.

Lucinda Ganderton har adskillige bøger om håndarbejde på samvittigheden, og flere af dem er også oversat til dansk. Det gælder fx Perlerier for beyndere fra 2007 og Gode ideer og tips til gardiner, du selv kan sy fra 2006. Denne udgivelse står hun som tekstforfatter til, og dette er først og fremmest en Liberty-udgivelse. Bogen indledes da også med historien om "Liberty art fabrics", og fortsætter derefter med opskrifter. Der er opskrifter på puder, tasker, covers til gadgets, forklæder osv. Sværhedsgraden er svingende, men der er noget for enhver, også nybegynderen. Bogen er rigt illustreret med lækre fotos af de lækre stoffer. Bagerst sy-skole og oversigt over stofferne.

Vi har en del sy-bøger, også til begyndere. Denne udmærker sig ved at alle opskrifter er i Liberty-stoffer, men mange af sy-vejledningerne kan nok findes i fx Sy! af Cath Kidston, der er fra 2011.

En lækker udgivelse, der er yderst anvendelig. Den står ved, at den er udgivet af et stoffirma, og det betyder ikke noget for vejledningerne og snit-mønstre.


Politiken

d. 22. nov. 2012

af

af

Pernille Mac Dalland

d. 22. nov. 2012


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 2 (2012)

af

af

Rikke Ravn Weiergang

Årg. 47, nr. 2 (2012)