Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tag ansvar for dit liv! : en holistisk detox guide til kost, krop, sind og sjæl


Beskrivelse


Beskriver Damore-metoden, som dækker hele mennesket med kost, krop og sind. Bygger op omkring en 21 dages kur, hvor hver dag er beskrevet med handlinger, affirmationer og kost. Med opskrifter på alle måltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 26. nov. 2010

Tag ansvar for dit liv er Pernille Damores tredje bog, og den vil blive flittigt brugt af tilhængere af hendes "damorelife"-metode.

Pernille Damore har helbredt sig selv for cancer via "damorelife"-metoden. Hun er uddannet detoxolog, heilpraktiker, akupunktør, KST terapeut, afspændingspædagog og regressionsterapeut. Bogen er efter indledningen bygget op omkring en 21 dages kur, hvor hver dag er grundigt beskrevet med handlinger, affirmationer og kost. Kosten er, så vidt jeg kan se, opdelt i 4 programmer. Det er desværre lidt vanskeligt at gennemskue, jeg mangler nogle oversigtsskemaer, indeks eller stikordsliste. Det er ærgerligt, fordi der helt klart er tale om en brugsbog. Hvis man tager programmet fra en ende af, er det ikke et problem, og bagerst findes oversigt over opskrifterne, der er en meget væsentlig del af bogen. Ud over de her nævnte mangler er bogen velskrevet og velstruktureret, og stråler af engagement.

En umiddelbar sammenligning er Lene Hansson, der i flere omgange har skrevet kure, fx Detox og superfood, 2009. Hun har ikke samme fokus på det psykiske som Damore, og hun har heller ikke sygdomsaspektet inde på samme måde. Pernille Damore har skrevet Detox dit liv og Guide til detox-kost sammen med sin mand Frederick Damore og Karen Norberg, begge bøger er populære.

En velskrevet kur-bog, der dækker hele mennesket med kost, krop og sind.