Bøger / faglitteratur

The networking book : 50 tips til stærke strategiske relationer


Beskrivelse


Networking er et professionelt håndværk, der kan bruges både privat og på job. Om hvordan man danner sig et forum for udveksling af tjenester og gensidig opgradering. Der lægges særlig vægt på det personlige møde, snarere end online networking, som dog også omtales.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2017

af

af

Jette Landberg

d. 4. maj 2017

Networking er en disciplin der kræver omtanke, hvis man vil udnytte potentialet. Simone Lemming Andersen er en af pionererne på området, bogen er lettilgængelig og med masser af øvelser. For alle der vil i gang med at netværke eller udvikle sig på området.

Networking er et professionelt håndværk, der kan bruges både på job og privat. Her lærer man at danne sig et forum for udveksling af tjenester og gensidig opgradering. Der lægges særlig vægt på det personlige møde, snarere end online networking, som dog også omtales. Forfatteren opfordrer til, at man bruger bogen kronologisk, læser et tip om dagen og afprøver det. Man kan også bruge bogen som opslagsværk i forbindelse med videreudvikling. Vi får i alt 50 tips delt op i 8 afsnit med hver sit tema som fx appeal, ekspansion, introvert osv. Bogen udkom på engelsk i 2015 og blev en bestseller. Forfatteren er journalist, har arbejdet på DR og er ekspert i networking. Hun har udgivet flere andre bøger om emnet, bl.a. Networking - tør du lade være?.

Virkelig god guide ud i netværksarbejdets svære kunst. De korte overskuelige afsnit og de 50 tips gør den meget brugbar og lige til at gå til.

Simone Lemming Andersen er et stor navn indenfor networking, men flere andre har også skrevet om det bl.a. Susanne Hoeck, der har skrevet om netværk i et feminint perspektiv. Med Simones bog får vi et helt aktuelt bud på denne vigtige disciplin.