Bøger / faglitteratur

The secret - hemmeligheden


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hvordan man gennem hemmeligheden i form af at tiltrække det man ønsker, tankens kraft og visualiseringer kan finde sin styrke, mobilisere indre ressourcer og få succes.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Ellen Lind Jensen

2007

Selvhjælpsbog henvendt til alle der ønsker større succes i livet, og som ikke forstår, hvorfor tingene ikke rigtig vil lykkes for dem. Den vil appellere mest til nybegyndere udi selvhjælps- og visualiseringskunsten.

Hemmeligheden er, at lige tiltrækker lige. Forstået sådan, at hvis man tænker på sin bankkonto som slunken (og det er nærliggende at gøre, hvis det er et faktum), så forbliver den slunken. Det glade budskab er, at man kan skabe rigdom med sine tanker og et sundt helbred, høje karakterer i skolen, gode relationer etc. Det har vi hørt før, men denne gang er budskabet pakket ind i en særlig grafik: gulnet papir, overskrifter i håndskrift, laksegl og små vignetter.

Bogen er beslægtet med den lange tradition af selvhjælpsbøger, der fokuserer på visualisering, tankens kraft og bekræftelser. Her hører den til i den absolut lette ende af skalaen.

En nem lille bog, der formidler et budskab, som er hørt før, i en indpakning, som spiller lidt på nogle associationer til Da Vinci mysteriet.


IKON

nr. 65 (2008)

af

af

Pernille Aagaard

nr. 65 (2008)