Bøger / skønlitteratur / roman

To fremmede


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Doktor Garrett Gibson og den hemmelige agent Ethan Ransom - en Ravenel-mand af udenomægteskabelig afstamning - finder hinanden midt under et farligt komplot, der vil ryste England.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 14. sep. 2018

Historisk romance sat i slut 1800-tallets London med både begær, kærlighed, action og komplotter. For fans af serien og forfatteren - og kærlighed og erotik generelt.

Fjerde bog i "Ravenel-serien". Garrett Gibson er Englands første kvindelige læge og har dedikeret sig til sit job med krop og sjæl - men stik mod al forventning må hun se sit hjerte give sig selv bort til den mystiske og galante Ethan Ransom; en hemmelig agent - og Lord Ravenels uægteskabelige søn. De to tilbringer en himmelsk nat sammen, men det kan aldrig blive mere end det - lige indtil Garrett bliver trukket ind i en af Ethans farlige opgaver og må redde hans liv. Sagen er livsfarlig og topfolk er indblandet - men de elskende er villige til at satse alt på kærligheden.

Vi introduceres for begge hovedpersoner i de foregående bøger, og det er derfor en let historie at glide ind i og lade sig opsluge af. Garrett har et væsentligt andet væsen end de fleste kvinder fra sin tid, men er faktisk løseligt baseret på Elizabeth Garrett Anderson, som virkelig var Englands første kvindelige læge. Ethan er som enhver drømmeprins når han er bedst; høj, mørk og yderst galant og charmerende. Endnu en skøn bog i serien, hvor den femte forventes engang i 2019.

"Outlander" af Diana Gabaldon (såvel bøgerne som tv) kunne være et godt bud til læsere, der har slugt Kleypas' bøger. Erotik genren findes i rigelige mængder, men de fleste i et mere moderne sceneri.