Bøger / skønlitteratur / roman

Top dog


Beskrivelse


Krimi. Advokaten Emelie bliver opsøgt af en kvinde, som vil afsløre bagmændene bag en omfattende sag om misbrug af unge piger. Snart er kvinden død, og Emelie og Teddy kæmper for deres liv.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 17. jan. 2018

Intens og hæsblæsende afslutning på trilogien om Teddy og Emelie. En kvinde bliver brutalt myrdet fordi hun besidder vigtige informationer om misbrug af unge piger, og snart kæmper både Emelie og Teddy for deres liv. For læsere af thrillere.

Sidste bind i trilogien om Teddy og Emelie, og Stockholms underverden. Første bind hedder Vip-rummet. En kvinde opsøger advokaten Emelie, fordi hun har informationer som kan optrævle et hemmeligt netværk som i årevis har misbrugt unge piger. Men da kvinden bliver brutalt myrdet, må Emelie opklare mordet og Teddy befinder sig pludselig i en livsfarlig situation, hvor han bliver syndebuk for det hemmelige netværks forbrydelser.

Virkelig spændende og actionfyldt thriller som vil underholde læseren fra første til sidste side.

Krimiforfatteren Åsa Larsson kan anbefales hvis man ønsker lignende litteratur. Hun har skabt serien om anklageren Rebecka Martinsson. Først bind i serien hedder Solstorm fra 2004.


litteratursiden.dk

d. 5. mar. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 5. mar. 2018

Forfatterens nyeste trilogi afsluttes med bravour, og selvom plottet ikke holder hele vejen, er der tale om superb underholdning af den hårdkogte slags. Lapidus bragede igennem på krimiscenen med sin...


Jyllands-posten

d. 11. mar. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 11. mar. 2018


Politiken

d. 10. feb. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 10. feb. 2018


Information

d. 16. mar. 2018

af

af

Kristen Bjørnkjær

d. 16. mar. 2018