Billedsiden akkompagnerer og indfanger fint grundtonen i Jens Blendstrups sprælske og fabulerende tekster, der er som et opdateret konglomerat af Seeberg, Højholt og Ørnsbo.
JB's tekster optræder i mange sammenhænge: I bogform, på nettet og som spoken word. Her indgår de i et samspil med fotografier af Lars Gundersen. Billederne optræder i serier som variationer over tre motiver. En græsplæne set i fugleperspektiv omgivet af en boligkarré, en krøllet kuvert, forsynet med JB's tekst, og en række kvindekroppe indfanget i forskellige situationer i et byrum. Under overskrifterne "Verdensfirmaet hjem kære hjem", "Posthus Montmartre" og "Voyeur jagtstuen" er JB's prosalyriske tekster klippet ind i disse fotocollager. Det er humoristiske, barokke og absurde tekster, men også med moralsk og samfundskritisk vid og bid. Specielt er teksterne i det første afsnit variationer over et velkendt Blendstrup-tema: Livet i parcelhus-Danmark: "Gå ikke ind her. Mennesker saboteres i det afsporede hjem. Frihedskæmpere bortsprænger dig totalt i stuens læderbjerglandskaber.".
Indholdsmæssigt placerer teksterne sig i forlængelse af JB's to foregående novelle/prosasamlinger: Laterna Vagina, 2000, og Pludselig flæben, 2007.
Tekster og fotografier indgår i et æstetisk vellykket med- og modspil. Bogen er et kunstnerisk sammenhængende og gennemført koncept, om end den sprælske og rablende ordstrøm læst fra ende til anden ikke undgår at forekomme en anelse forudsigelig og kalkuleret.