Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Tre seje prinsesser!


Beskrivelse


Billedbog. En grusom trold i et kongerige laver larm og ulykker. Tre modige prinsesser drager ud for at fange den. Et eventyr med farer, forhindringer og en overraskende slutning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2020

af

af

Helle Laursen

d. 22. apr. 2020

Der var engang ... Sådan starter eventyr, også dette. Tre modige prinsesser sætter sig for at redde deres kongerige. En frygtelig trold er løs i skoven, og den skræmmer alle. Prinsesserne møder farer, forhindringer og måske en trold, der kan tæmmes. For 3-6 år.

Prinsesserne Thea, Ea og Lea finder sig ikke i at blive sendt op på deres tårnværelse, mens uduelige riddere bliver sendt afsted for at fange en farlig trold. De tager modigt ud i skoven for at finde trolden. I skoven lurer der forheksede træer, edderkopper og dybe kløfter. De tre prisesser er opfindsomme, og ved fælles hjælp får de fanget trolden, hvorefter eventyret tager en overraskende drejning. Bogen er indbundet og formatet 30x25 cm.

Et eventyr om tre moderne og resursestærke prinsesser. De kan selv og er både kloge, opfindsomme og handlekraftige. De klarer forhindringerne gennem samarbejde og ved at hjælpe hinanden. Illustrationerne er levende, detaljerede og underbygger historien fint. Et eventyr fortalt med humor og fuld fart på, til hyggelig højtlæsning.

Prinsesser med en egen vilje finder man også i Den allerbedste prinsesseNår prinsesser vågner om natten. En anden modig prinsesse finder man i Når prinsesser vågner om nattenPrinsesser med en egen vilje finder man også i Den allerbedste prinsesse. En anden modig prinsesse finder man i .Informationer og udgaver