Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Trille Tusmørkehvisker : mysterierne : 4 børnekrimier


Beskrivelse


Krimi. Trille får et spøgelse som ven. Sammen løser de gåder om tyverier på skolen, forsvundne fisk, mystiske skatte fra anden verdenskrig og bekæmper magtfulde dæmoner på en ferie til Thailand.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2013

af

af

Stine Veisegaard

d. 11. nov. 2013

Bogen er tredje bind i serien om pigen Trille, der i hver bog får nye magiske evner. Ligesom forrige bind indeholder denne bog 4 krimier, hvor Trille skal løse en række mysterier. Henvender sig til børn i alderen 8-12 år, og er egnet til højtlæsning. Selvlæsning fra ca. 10 år.

I dette bind får Trille en usynlig ven, der hjælper hende med at løse en række mysterier. Den nye ven er spøgelset Gustav, som er fulgt med hende hjem fra en halloween fest. I første mysterium skal Trille gå Lucia-brud på skolen, men glæden ødelægges af, at skolen har en tyv, der stjæler fra hendes klassekammerater. I andet mysterium er Trille og Gustav på Vesterhavs Centret, hvor de hjælper med at opklare et mysterium om forsvundne fisk. I tredje mysterium er de pludselig involveret i en sag, der handler om en babushka-dukke og begivenheder fra 2. verdenskrig. Og i tredje og sidste mysterium skal Trille og hendes familie på ferie, men får taget det forkerte fly og havner i Thailand. Her møder Trille magtfulde dæmoner, men får hjælp af sin ven spøgelset Gustav. Sproget er muntert og varierende. Forsiden er med samme streg som de tidligere bind, og viser en babushkadukke og en række spøgelser. Desværre sælger forsiden ikke bogen optimalt.

Bogen følger samme stil og sprog som i de tidligere bind om Trille.

Fire nye historier om pigen Trille og hendes familie. Velskrevet og morsom, men primært til de læsere, som har lært Trille at kende fra de forrige bind i serien.Informationer og udgaver