Bøger / faglitteratur / erindringer

Tro i hverdagen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky (f. 1974) fortæller, hvordan troen på Gud har givet hende mod og hjulpet hende i hendes liv og forfattergerning. Hun deler ud af sin livs- og trosfortælling og reflekterer over emner som tilgivelse, vrede, kærlighed, skyld og indre fred.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2020

af

af

Cæcilie Hjorth Pedersen

d. 24. feb. 2020

Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky deler gavmildt ud af sin livs- og trosfortælling og reflekterer over emner som tilgivelse, vrede, kærlighed, skyld og indre fred. Primært for læsere der er nysgerrige på det med troen, men også for læsere med interesse for Riebnitzskys liv og forfattergerning.

Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller åbenhjertigt om, hvordan troen på Gud har givet hende mod og hjulpet hende i hendes liv og forfattergerning. Med udgangspunkt i sit eget liv, samt i beretninger fra Bibelen dykker hun ned i troens univers og fortæller om, hvordan troen og livet med Gud har helt praktisk indflydelse på hverdagen og valgene i livet. Hun kommer bl.a. omkring emner som at turde tro, tilgivelse, vrede, Guds stemme, forskellen på skyld og ansvar, Guds kærlighed og hvorfor kristendommen? Riebnitzsky har skrevet flere romaner og har modtaget BogForums Debutantpris i 2012 samt De Gyldne Laurbær i 2013. Hun har desuden været udsendt som soldat og udenrigsministeriets rådgiver til Afghanistan.

Riebnitzsky fortæller åbenhjertigt om sit liv og sin tro, på en enkel og uhøjtidelig måde, og har mange interessante refleksioner over troens væsen og hvordan den helt praktisk har indflydelse på hverdagens valg.

"Tro i hverdagen" er en del af serien "Kristendommen ifølge", hvor kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. I serien er tidligere udkommet Tro er ikke viden af Niels Brunse.


Sygeplejersken

Årg. 120, nr. 7 (2020)

af

af

Lillian Linius Larsen

Årg. 120, nr. 7 (2020)


Kristeligt dagblad

d. 2. apr. 2020

af

af

Kristian Østergaard (f. 1966)

d. 2. apr. 2020


Weekendavisen

d. 8. apr. 2020

af

af

Jørgen Herman Monrad

d. 8. apr. 2020


Præsten

Årg. 110, nr. 35 (2020)

af

af

Gudmund Rask Pedersen

Årg. 110, nr. 35 (2020)