Bøger / skønlitteratur til børn / godnathistorier

Troldeliv for de mindste - hvor er Kubbu?


Beskrivelse


Billedbog med flapper. De 11 troldebørn leger i skoven, da deres kælefrø Kubbu stikker af. Løft flapperne og åbn dørene og hjælp familien med at finde Kubbu, mens den vilde jagt går gennem alle rummene i troldehøjen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2018

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 21. aug. 2018

Det er aften og de 11 troldebørn skal sove. Men kælefrøen Kubbu løber væk - og Pajko kan ikke sove uden sin frø. Billedbog med flapper, fra 3 år.

Alle troldebørnene er ude og lege da Troldemor kalder - nu er det sengetid. Men Pajkos kælefrø stikker af, og så kan han ikke sove. Nu leder hele familien overalt i troldehøjen mens de følger Kubbus fodspor. Mon Kubbu er i honningkrukken? Eller er han inde i skatkammeret? Hans fodspor fører fra det ene rum til det andet - mon de finder ham til sidst? Meget af dialogen er på rim. Bogen er af blankt pap og 29x29 cm stor, og der er huller i siderne, flapper og døre der kan åbnes. Den er en del af serien "Troldeliv", og kan læses uafhængigt af de andre bøger.

En hyggelig godnathistorie, flot tegnet i Peter Madsens velkendte stil. Figurerne, stemningen og rimene er velkendte fra de andre bøger i serien, og der er mange detaljer at gå på opdagelse i på hver side, blandt andet på grund af de udstansede huller, dørene og flapperne. Fans af serien vil ikke blive skuffede.

Troldeserien er lang og har været populær længe - der er den store og den lille serie, og denne bog er på niveau sprogligt med fx Spisetid fra den lille serie. Formatet, materialet og flapperne er nyt i denne serie.


litteratursiden.dk

d. 21. jan. 2019

af

af

Annie Christensen

d. 21. jan. 2019

’Hvor er Kubbu’ er en flot bog i kraftigt pap og stort format, der giver de yngste en fin introduktion til Troldeliv-universet. Det er sengetid i troldehøjen, men Kubbu er forsvundet. Nu er gode råd d...