Bøger / skønlitteratur / roman

Tyv over tyv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kriminalroman om Falco, der er meddeler for Kejser Vespasian. Da hans bedste ven, politimanden Petronius bliver blandet ind i sagen om en række store kup i Roms lagerhaller, træder Falco til som hjælper, mens han til stadighed slås med sin kærlighed til den skønne Helena.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. apr. 2003

af

af

Karsten Just

d. 2. apr. 2003

Endnu et fornøjeligt gensyn med den lidt anløbne meddeler Falco, som nu efter sine fjernøstlige eskapader i Sidste akt i Palmyra, 2001, nu er tilbage i Rom, sammen med sin elskede Helena. Roms største forbryder er blevet fanget, dømt til døden, og derefter landsforvist, og det er Falcos bedste ven, Petronius der har stået for sagen. Da der i dagene efter landsforvisningen pludselig sker en masse indbrud, store kup som også indbefattter Falcos far, må Petronius og der med også Falco, tage sagen, og forsøge at finde frem til den nye røverbaron, som har overtaget byen. Det kommer der mange fornøjelige optrin ud af, og Davis er som sædvanlig i stand til at holde de mange handlinger gående, og har med Falcos indre monologer masser af muligheder for at kommnentere de forskellige personer, og deres gøren og laden. Intrigen kan ind i mellem virke en smule tynd, men hvad gør det, man er underholdt, fornøjet, og læser glad videre.


litteratursiden.dk

d. 22. sep. 2003

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 22. sep. 2003

Lån bogen på Det gamle Rom danner rammen om krimierne med den dumdristige, mundrappe, hårdkogte og inderst inde blødhjertede meddeler Marcus Didius Falco, men der er intet antikveret over mennesken...