Bøger / faglitteratur til børn / rejseførere

Vandreture i Danmark


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Beskrivelser af 95 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øer med detaljerede kort over alle turene.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2017

af

af

Søren Møller

d. 15. mar. 2017

Her beskrives 111 vandreture over hele Danmark, som forfatteren selv har gået og anbefaler. For turister og frilufts-mennesker, især de som kan lide at bevæge sig til fods.

De fleste af turene går gennem offentligt ejede skove, heder og strand-arealer. Nogle ture følger de ruter, som skovvæsenet har lagt, mens de øvrige er forfatterens egne forslag. Ved hver rute beskrives, hvordan man finder vej, og stedets historie og naturforhold. Ruten vises på et stort kort, og der er et eller to farvefotos fra hver lokalitet. Stedregister og oversigtskort over landdelene hjælper til at finde rundt i bogen.

De mange farvefotos, tydelige landkort, og mange oplysninger i en overskuelig layout, gør at bogen både er til nydelse, inspiration og oplysning.

Der er flere bøger med vandreruter i enkelte danske landsdele, som viser nogle andre ruter. Forfatterens Vandreture i Danmark beskrev 92 ruter. I den nye bog er antallet af ruter udvidet med nogle nye, og nogle af de gamle ruter er opdateret. Den gamle udgave kan stadig bruges med de ruter, som er taget ud af den nye udgave.


Kristeligt dagblad

d. 28. feb. 2004

af

af

Birgitte Larsen

d. 28. feb. 2004


Kaskelot ps

1999, nr. 3

af

af

Mogens Rotbøl

1999, nr. 3


Berlingske tidende

d. 1. maj 2004

af

af

betak

d. 1. maj 2004