Bøger / faglitteratur

Vandring på De Kanariske Øer : fantastiske vandreoplevelser i unikke landskaber


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 26. okt. 2018

Vil du opleve Gran Canaria eller Tenerife som mere end solferie, er her en inspirerende guide til vandreture på de syv kanariske hovedøer. Med nyttige tips og rejseråd, så alle kan være med.

De kanariske øer kender man mest som charter-destination, men her giver en erfaren og begejstret vandrer forslag til vandreture på: Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma og El Hierro. Indeholder først praktiske, generelle informationer om øerne, transport, overnatning, fjernvandreveje mm. Hver ø har sit eget kapitel med seværdigheder, ruteforslag og praktiske tips. Alle ture er baseret på offentlig transport, og der er forslag til mindst en uges ferie på hver ø. Lis Nielsen var formand for Dansk Vandrelaug i 1993-2001 og igen i 2018-. Illustreret med privatfotos.

Det er let at blive smittet af Lis' glæde og begejstring, og man får lyst til straks at planlægge en tur og komme afsted. Vandre-erfaringen skinner tydeligt igennem, og derfor føler man sig tryg ved de gode råd og tips. Læsevenligt og overskueligt layout, og et ligefremt sprog med relevante anekdoter.

Der findes pt. kun denne om vandring på de kanariske øer. Forfatteren lægger selv op til, at man supplerer med rejseguides, hvor den nyeste er Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El HierroTuren går til Gran Canaria, Fuerteventura & LanzaroteVandring og friluftsliv fra 2017 og Turen går til Gran Canaria, Fuerteventura & Lanzarote fra 2015. Nybegynderen kan med fordel supplere med Vandring og friluftslivDer findes pt. kun denne om vandring på de kanariske øer. Forfatteren lægger selv op til, at man supplerer med rejseguides, hvor den nyeste er Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro fra 2017 og fra 2015. Nybegynderen kan med fordel supplere med Vandring og friluftslivDer findes pt. kun denne om vandring på de kanariske øer. Forfatteren lægger selv op til, at man supplerer med rejseguides, hvor den nyeste er Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro fra 2017 og Turen går til Gran Canaria, Fuerteventura & Lanzarote fra 2015. Nybegynderen kan med fordel supplere med .