Bøger / faglitteratur

Vandring og friluftsliv : udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen


Beskrivelse


Grundige anvisninger til forberedelser til hvordan man kan holde sig mæt, varm og tør i naturen. Input til at vælge det rette friluftsudstyr og tips til hvad man har brug, når man f.eks. skal tænde et bål m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 24. apr. 2018

Folk med lyst til at vandre og til at overnatte i det fri får i denne bog inspiration til at komme i gang med det praktiske. Hvor meget udstyr skal man have med, og hvilke tips og tricks er gode at kende?.

En praktisk anlagt bog om de typer af udstyr, som friluftsmennesker med fordel kan bruge, når de vil vandre og overnatte i naturen, og om hvilke overvejelser man kan gøre sig inden turen. Det er afsnit om fx fodtøj, beklædning, rygsække, soveposer, telte, kogegrej, bål, proviant, sikkerhed, lejrpladser, hygiejne, kort, kompas og forslag til pakkelister. Bogen er illustreret af en blanding af stemningsbilleder og billeder, der understøtter de praktiske afsnit.

En udmærket og meget anvendelig bog for nybegyndere, der endnu ikke ved, hvad de skal huske på og overveje inden en tur. Det er ikke nogen indkøbsvejledning, men en praktisk og jordnær vejledning uden dikkedarer. Forfatteren er friluftsvejleder, og hun tager udgangspunkt i egne erfaringer og glæden ved at færdes i naturen.

FriluftslivAschehougs bog om trekkingVandring i Europa inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. Aschehougs bog om trekking har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der Vandring i Europa, som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægningFriluftsliv inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der Vandring i Europa, som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægningFriluftsliv inddrager ud over vandring også fx skisport, kajakroning og klatring. Aschehougs bog om trekking har meget om vandring og planlægning, men den er ved at have nogle år på bagen. Endelig er der , som ud over vandreruter også har afsnit om udstyr og planlægning.