Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Varulvefeber!


Beskrivelse


Vanja og Liva tror at Vanjas bror er blevet bid af en varulv, og ikke en hund som han siger. Da det en aften er fuldmåne, følger de efter ham ud i skoven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2018

af

af

Stine Bille

d. 2. feb. 2018

Dette er fjerde bog i serien om de to veninder Vanja og Liva. De er sikre på at Vanjas bror er blevet bidt af en varulv, og starter derfor en varulve-klub. For 8-10-årige.

I "Varulvefeber" er de to veninder Liva og Vanja sikker på, at Vanjas storebror Viggo er blevet bidt af en varulv. Han opfører sig mærkeligt, og siger at han føler sig syg. De to piger finder ud af at han stikker af om natten, og da det er fuldmåne, tror de at han bliver forvandlet til en varulv. En aften da Viggo skal passe de to piger, betaler han dem 100 kr. for ikke at sige til forældrene, at han ikke er hjemme. De tager imod pengene, men følger efter ham ud i skoven. Hvad mon de opdager derude? Bagerst i bogen er der fire spørgsmål til forfatteren og illustratoren.

Det er en spændende historier om de to veninder, der er naive og fulde af sjov og fantasi. Illustrationerne er farverige, humoristiske og underbygger historierne. Teksten er sat med store typer og med god luft mellem linjerne.

I samme serie findes Vampyrjagt!Vilma og spøgelseshuset. I Vilma og spøgelseshuset kan man også læse om "modige" piger og spøgelsesjagtI samme serie findes Vampyrjagt!. I kan man også læse om "modige" piger og spøgelsesjagt.