Bøger / skønlitteratur / roman

Vejen ud


Beskrivelse


Laura har altid fået at vide at hun var for følsom, for sensitiv, og har levet i skyggen af sin storesøster Isabella. Det ændres den dag hun møder tømreren, Johan. For læsere af fine og varme romaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2023

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 8. sep. 2023

Laura har altid fået af vide at hun var for følsom, for sensitiv, og har levet i skyggen af sin storesøster Isabella. Det ændres den dag hun møder tømreren, Johan. For læsere af fine og varme romaner.

Laura vokser op i midt i skoven, med sin mor, far og storesøster. Hele barndommen igennem får Laura af vide af sin mor er hun er for følsom og sart, og at hun i stedet skulle være noget mere som sin storesøster. Laura søger tilflugt i skoven, hvor hun både finder ro, men også kan udfolde sin store passion, at male. Efter sin mors ønske starter hun på pædagoguddannelsen og flytter ind hos Karen. Her møder hun Johan, som ser og elsker hende for den hun er, hvilket får stor betydning for hvordan hendes liv former sig. “Vejen ud" er Lauras tilbageblik på sit liv.

Meget fin og hjertevarm roman om det at leve med en iboende sårbarhed, at skulle leve op til forventninger man ikke kan indfri, om mor-datter forhold og at finde den store kærlighed.

Tankerne kom flere gange hen til Josefine Klougarts Alt dette kunne du få, både i sprog og stemning.