Bøger / faglitteratur / idebøger

Velkommen jul!


Beskrivelse


Inspiration og tips til personlig indpakning af julegaver, julekort, anderledes julepynt, opskrifter på spiselige gaver m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Birgit Sloth

2007

Idébog til december måneds juleforberedelser, der signalerer både nostalgi og moderne livsstil, hvor det er værdifuldt, at noget er hjemmelavet. Bogens lettere romantiske udseende henvender sig især til yngre kvinder og småbørnsmødre.

Bogen er oprindelig norsk. Det ses mest på snebillederne, for teksten er bearbejdet til danske forhold. Fotografierne er dominerende og flot integreret i et spændende, varieret layout. Der er ideer til julepynt til træet og hjemmet - både inde og ude. Dertil kommer ideer til gaver, flotte indpakninger og kort. Alt er meget enkelt og nemt at efterlave. Der anvendes billige, almindelige materialer, og mange af forslagene kan børn være med til at udføre. Desuden er der opskrifter på spiselige gaver og opskrifter på mad og drikke samt kager til hyggelige stunder. Sidst i bogen er der blanke sider til notater og huskeliste, men bogen er alligevel biblioteksrelevant.

Med det blandede indhold af ideer og madopskrifter minder bogen om Julealfabet og Julefryd fra 2005 og Nu' det jul igen fra 2006.

Et flot billedværk, som det er svært at lade være med at bladre i, hvis man er i julehumør.