Bøger / skønlitteratur / roman

Verden ifølge Bølleschæferen og pjoklederen : (en næsten sandfærdig historie)


Beskrivelse


Bølleschæferen og pjoklederen er på ferie i Spanien og møder de lokale - heriblandt sværvægtsweileren, madstiffen og ulven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2017

af

af

Iben Jakobsen

d. 8. maj 2017

Bølleschæferen og pjoklederen er tilbage! Vi starter dog med en sober forsamling i den skånske have. Bølleschæferen er død, og pjoklederen fortæller om deres sidste store eventyr. For fans af de tidligere bøger samt Facebook siden.

Erindringsrejse, hvor forfatteren fortæller historien om da han og Bølleschæferen var på ferie i Costa del Spanien med skaden Knud. De møder undervejs et utal af dyr og mennesker, der bringer farve til tilværelsen. Turen hjem igen er heller ikke uden udfordringer, da en ulvelignende flygtning slår sig til selskabet.

Historien har både sine søde og rørende punkter, og for en Facebook-fan (hvor Bølleschæferen og pjoklederen har gjort sig ganske bemærket) er bogen sikkert hyggelig. For en udenforstående er den dog ofte langtrukken og triviel, mens de allestedsnærværende snakkende dyr undervejs mister sin charme.

Tidligere er udgivet HundedageAt ha' hundAt ha' to hundeDen lille stygge om hunde om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, At ha' to hunde og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i , At ha' to hunde og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, At ha' to hunde og .