Bøger / faglitteratur

Vild spiritualitet


Beskrivelse


Om naturspiritualitet og hvordan man gør sig bevidst om sin indre englenatur og elverkraft og integrerer det i en mere jordbunden hverdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 2. dec. 2014

Vilde synteser, vilde portaler, vilde verdener. Hvordan integreres det enkelte menneskes elverkraft og engleenergi i en mere jordbunden hverdag? Til et reflekterende og spirituelt søgende publikum.

Søren Hauge underviser i idéhistorie og filosofi, og har igennem mange år holdt oplæg i hele Norden om spirituel udvikling og et holistisk verdenssyn. Han er respekteret for sit arbejde inden for spirituel udvikling. Denne lille bog bygger videre på Søren Hauges øvrige forfatterskab Englen i digSidhe - elverkraften og Sidhe - elverkraften. Bogen er opdelt i tre dele: "Vilde synteser", "vilde portaler" samt "vilde verdener", der omhandler naturspiritualitet, og om hvordan man finder ind til sin indre englenatur og elverkraftSøren Hauge underviser i idéhistorie og filosofi, og har igennem mange år holdt oplæg i hele Norden om spirituel udvikling og et holistisk verdenssyn. Han er respekteret for sit arbejde inden for spirituel udvikling. Denne lille bog bygger videre på Søren Hauges øvrige forfatterskab Englen i dig og . Bogen er opdelt i tre dele: "Vilde synteser", "vilde portaler" samt "vilde verdener", der omhandler naturspiritualitet, og om hvordan man finder ind til sin indre englenatur og elverkraft.

Trods det lille format er der meget at forholde sig til og det er ikke en bog, man skøjter igennem. Sproget er ikke svært, men de mange begreber kræver en opmærksom og oprigtigt interesseret læser.

Søren Hauge har skrevet adskillige bøger om esoterisk tænkning og individuel udvikling. Hans bøger adskiller sig fra mange af de senere års engle-litteratur fx Englehviskeren af Kyle Gray, idet han mener at engleenergien kommer fra menneskets inderste og ikke et udefrakommende væsen.