Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vogterne - de dødes dag


Beskrivelse


De fire venner Penny, Tara, Zack og Gustav fortsætter kampen mod de onde væsener og farerne lurer hele tiden, og med hjælp fra flere sider finder de ud af, hvordan - og med hvad - de skal sætte ind i kampen mod de onde kræfter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 10. aug. 2017

Femte bog i den spændende gyserserie "Vogterne" om Gustav og vennerne Penny, Zack og Taras kamp mod frygt og ondskab i byen, de bor i. Let at læse for 9-12-årige og god til oplæsning.

De fire venner Penny, Tara, Zack og Gustav fortsætter kampen mod de onde væsener og farerne lurer hele tiden. Med hjælp fra flere sider finder de ud af, hvordan - og med hvad - de skal sætte ind i kampen mod de onde kræfter. Og kampen er hård. Bogen har stor skrift og meget dialog.

Endnu et spændende bind i serien. Der fart på fra starten, og de fire venner tager alle midler i brug - også en helt ny app. Som i de tidligere bind er teksten let at læse. Kapitlerne er korte og bogen slutter med en lille forsmag på det næste bind i serien.

En spændende serie for dem, der kan lide KranieknuserenVampyren i 7.A og andre sorte chok og Vampyren i 7.A og andre sorte chokEn spændende serie for dem, der kan lide Kranieknuseren og .